dimecres, 19 de març del 2008

LES RESTES DE LES CASES VELLES DEL PUIG









Sortíem de bon matí la Pilar i jo, en direcció al camí del Puig de la Balma passant pel Collet Roig, la Plaça del Llop 706 m. N 41º 41.124 E 1º 57.287 fins arribar a l'encreuament que ens portaria a un camí que s'enfila per la carena de les Cases Velles del Puig.
El matí no era del tot lluminós per el que fa a la metereología, però el goig i les ganes de trobar aquestes restes valien la pena. Després de donar uns tombs per aquestes contrades i pentinar la zona on esperàvem trobar les restes de pedres de les edificacions de les Cases Velles del Puig, 636 m. N 41º 40.857 E 1º 57.076. De sobte la Pilar m'avisa, de que sota un terreny ple de matolls i molta brusca, ha divisat les restes que nosaltres buscàvem.
¡¡ Joan, vine, corre estan aquí ¡¡, exclamar. Temps hem faltà, per córrer cap al lloc on la Pilar havia trobat el tresor esperat.
Ha estat per nosaltres un altre triomf el poder mostrar-vos aquestes fotografies, on deixen constància del que van ser unes construccions allà pels anys 1.594, dels nostres avantpassats, i avui per avui, poder donar-li la llum que es mereixen.