divendres, 4 de juliol del 2014

ASSETJEMENT PSICOLÒGIC PER PART DE DOS VEINS DEL CARRER ESTIMBARONS DE MURA



Estimats amics, ja fa qüestió de dos anys que tant la meva esposa com jo, venim suportant tota una sèrie de maltractaments psicològics, per part de dues famílies de la nostra Comunitat de Veïns del carrer dels Estimbarons de Mura.
Després de moltes denúncies fetes per aquestes persones, davant la Comandància dels Mossos d'Esquadra de Manresa, i per motius totalment irracionals, i sols amb ganes de fer-nos la vida impossible, passo a explicar-vos, una petita ressenya de com en succeït aquests incidents:
Fa vuit anys que vivim a Mura, els primers sis anys en estat a nivell cordialitat, excel•lents.
Fa 2 anys que tenim dues famílies, a cada costat nostre, que no paren de provocar-nos problemes. Es tracta de dues famílies, que es veu que, no poden viure feliços sense posar-se a la vida dels demés, i provocant situacions extremes fora de tota lògica.
El motiu principal és que els molesta i causen problemes, dos ambientadors (Ambipur) situats a l’interior de casa nostra, i segons manifesten els entra l’olor per les finestres de casa seva, produint problemes seriosos al seu fill.
L'últim cas ha estat la agressió per part d’aquest veí del costat dret de casa nostre, a la meva esposa Pilar. Després de trencar-li una costella, i insultar-la, encara te la cara dura de posar una denúncia tant ell com ella, davant el Jutjat de Guardia de Manresa dient; que la meva esposa el va agredir a ell i al seu fill, i els va tirar al mig de la carretera. I per més inri, la seva esposa ens denuncia, perquè segons diu aquesta Senyora, quan anàvem cap a casa nostre ens va preguntar que havia passat amb el seu marit i fill, hi nosaltres sense més, la vam agredir amb un moneder o un mòbil. Quan tot això és totalment al contrari. Cap de nosaltres som capaços de posar la mà a sobre de cap persona, i menys a un veí.
Aquests personatges es veu que encara no saben els perjudicis que els hi pot portar fer una denúncia falsa. Ara bé, tampoc ho saben els seus satèl•lits de l’altre costat esquerra de casa nostre, que col•laborant amb aquests irresponsables, actuen com a còmplices d’aquests afers.
Com encara soc o som, dels qui creiem en la Justícia, esperem que aquesta posi a cadascú en el lloc que li pertany.
Des d'aquí vull agrair a tot el Cos de Mossos d'Esquadra de Manresa, el seu comportament, consells i la seva ajuda incondicional. Sense el seu recolzament, se’ns faria molt difícil aquesta situació. 
Per tant hi cregut oportú, que tothom s'assabenti del que passa en un poble tant apreciat per nosaltres i per molts que venent a visitar-nos els caps de setmana.
Mura, i nosaltres agraïm la vostra solidaritat, davant d’aquests moments difícils en que la nostre Família Escoda estem travessant. Amb la vostre ajuda, ens sentim recolzats.
Gràcies amics per la vostra comprensió.

JOAN ESCODA I PRATS
MURA.