dimarts, 22 de gener del 2013

RESTAURANT CAL ROC











El RESTAURANT CAL ROC 227 mts. 31T 389669  4585453 ETRS-84 està situat dins el terme municipal de Guardiola de Font-Rubí. Sortint d’aquesta població, cal agafar la carretera BP-2126 en direcció a Sabanell i en el quilòmetre 4,5 aproximadament surt una pista forestal que porta al esmentat restaurant. Trobareu indicacions.

Us recomano fer-hi una visita gastronòmica, es tracta d’un restaurant en que la relació qualitat preu és d’allò millor. Les seves especialitats son carns a la brasa i quan dic a la brasa em refereixo a brasa de llenya, no com d’altres que tenen brasa de pedra volcànica, que això no és brasa ni res. Com a bons restauradors us recomano l’ànec amb peres i molts més plats cuinats.

El tracte es insuperable, el xef Sr. Albert cuida la seva clientela com si fos la seva pròpia família i et sens com a casa teva.

No cal dir que disposa d’una gran varietat de caves i vins amb denominació d’origen Penedès. Jo us recomano que tasteu el vi  DURONA.

DURONA és el nom que rep el terrer propietat d’Heretat Mont-Rubí a la finca l’Avellà on es cultiva la Sumoll. Aquest vi, està compost per Sumoll (50%) i d’altres varietats negres com la Garnatxa, Samsó (Carinyena), Merlot i Cabernet Sauvignon, i neix com el petit Gaintus (el varietal pur de Sumoll).

DURONA pretén apropar conjunció varietal en equilibri amb la filosofia d’elaborar vins genuïns. El seu color és intens i l’aroma afruitat, té l’empremta d’espècies i deixa entreveure un lleuger matís mineral. En boca és de nou complex i saborós, amb els càlids i especiats caràcters afruitats d’un negre mediterrani que revela un bon equilibri entre la fruita i la fusta.

La seva criança és de 12 mesos en bótes de roure francès i americà de primer i segon any. La seva elaboració és vinificació amb pre maceració en fred, extraccions suaus a base de pigeage, fermentacions i maceracions llargues (45 dies) i la seva producció és de 12.500 ampolles numerades.

Ara ja sou vosaltres els qui teniu l’última paraula. Jo tant sols em permeto recomanar-vos aquest lloc i aquest vi.